• arisa_arm
  • 21 มี.ค. 55 + 10:39:58
  • 2055 ครั้ง

HACCP -Making Food Products Safe, Part 2

See how the seven principles of the Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) standard is used by processors for maintaining the safety of food products.

HACCP is recognized as the single most effective way to eliminate, reduce or control hazards in any food handling or processing operation.

Please visit our Website for more information:
ที่มา : http://www.youtube.com/watch?v=gRJ7q_2Vkrc&feature=related

Get Flash to see this player.

ชื่อไฟล์ : 2012-03-21_10-39-58_0.414444.flv
ขนาดไฟล์ : 91.07 MB
ใช้เวลาดาวน์โหลด : 6 นาที 4 วินาที  (Speed Internet 2Mb)

QR code
Scan here to download file

ศูนย์นวัตกรรมและเทคโนโลยีการศึกษา The Center for Educational Innovation and Technology

อาคารเครื่องมือ 7 (F7) มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี ต.สุรนารี อ.เมือง จ.นครราชสีมา 30000 โทรศัพท์ 0-4422-4972 โทรสาร 0-4422-4974 e-mail : elearning@sut.ac.th

ontop